Gegevens verwijderen van Google?

Wordt u online achtervolgd door negatieve informatie die uw naam bezoedelt? Gegevens en informatie over u als persoon of over uw bedrijf die op onwaarheden berusten of die u in het verleden wilt laten. Mensen die online op uw naam zoeken, komen bij gegevens die een negatief effect hebben en uw reputatie beschadigen. Laat uw gegevens van Google en van het internet verwijderen en ontdek hier hoe wij u daarmee kunnen helpen.

Google zoekresultaten verwijderen
Reputatieschade

Uw online gegevens in een kwaad daglicht

Staan er gegevens online die een grote weerslag hebben op uw naam? Informatie die door anderen is verspreid om u in een kwaad daglicht te zetten of gegevens uit het verleden die nu niet meer relevant zijn kunnen ervoor zorgen dat u een deuk in uw imago oploopt. Of het nu gaat om informatie die betrekking heeft op uw persoonlijke leven of op uw carrière, het internet leidt een eigen leven en u heeft geen grip op wat online aan negativiteit wordt verspreid. Erg frustrerend en absoluut reden voor u om in actie te komen.

Gevolgen van negativiteit voor uw online reputatie

Negatieve gegevens die over u of uw bedrijf online gezet worden hebben nadelige gevolgen voor uw reputatie. U wilt voorkomen dat mensen onware informatie over u lezen en gegevens uit het verleden wilt u daar laten. Het laat u niet onberoerd als er eenmaal iets online staat dat uw naam bezoedelt en tegelijk gemakkelijk gevonden kan worden. Het kan er zelfs toe leiden dat het u dusdanig in de weg zit dat het uw dagelijks werk en leven beïnvloedt. Gelukkig is er een weg terug en kunt u met onze hulp uw online reputatie herstellen en gegevens van Google laten verwijderen.

Reputation Protection

Herstel van uw reputatie door gegevens van internet te verwijderen

We begrijpen dat u niet langer wilt worden geassocieerd met negatieve informatie op het internet die gaat over u als persoon of over werkgerelateerde zaken. Wij helpen u graag door deze informatie van het internet te verwijderen zodat uw naam gezuiverd wordt. Wanneer u zich gratis aanmeldt voor onze gratis reputatieanalyse, zoeken we grondig uit welke gegevens online staan om die vervolgens te verwijderen. Mensen die u zoeken zullen vanaf dat moment enkel positieve gegevens over u vinden.

Onze ervaringen en technieken

Voor het verwijderen van online gegevens en informatie gebruiken we hoogwaardige softwares en technieken. Met onze S.I.L.K. (Search – Identify – Lowering the ranking – Keeping it there) Technology® zorgen we dat negatieve zoekresultaten opgespoord en offline gehaald worden.

Dit in combinatie met het verzorgen van zuivere content over succesvolle projecten en goede (klant)relaties resulteert erin dat uw online gegevens een positieve wending maken. Wilt u er vervolgens zeker van zijn dat uw gezuiverde naam niet opnieuw geschaad wordt door negatieve informatie? Maak dan gebruik van onze online repuratiebescherming waarmee uw gegevens beschermd worden en waarmee we kunnen voorkomen dat we opnieuw uw gegevens moeten ontgoogelen.

Schakel de hulp van White Canvas in

Bent u ten einde raad omdat er gegevens over u online staan die nadelige gevolgen hebben voor uw reputatie? Maak dan gebruik van onze kennis en ervaring waarmee we deze gegevens van Google verwijderen, zodat u niet langer in verband gebracht kan worden met negatieve informatie. We helpen u graag om uw naam te zuiveren door uw online gegevens te ontgoogelen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden voor het maken van een nieuwe start en het redden van uw imago.