ClickCease
Over ons2024-06-04T21:31:11+01:00

Over ons

Over ons

Missie

De missie van White Canvas is particulieren en bedrijven te beschermen tegen online reputatieschade. Hierdoor worden particulieren en bedrijven in hun groei en ontwikkeling niet gehinderd door onjuiste, negatieve en grievende berichten uit het verleden. We hebben strenge richtlijnen opgesteld om te bepalen wie we wel en wie we niet helpen. Het is immers niet de bedoeling dat we de geschiedenis gaan herschrijven.

Vooraanstaand expert

Met meer dan vijftien jaar ervaring in het beschermen en verbeteren van de online imago’s van multinationals en particulieren, is White Canvas een vooraanstaand expert op het gebied van online reputatiemanagement. Zowel nationaal als internationaal.

Online reputatiemanagement

Bij online reputatiemanagement gaat het voornamelijk om het optimaliseren van de positieve berichtgeving en het bestrijden van de negatieve berichtgeving. Zo creëren we een positieve online reputatie voor onze klanten. Deze wordt vervolgens gemonitord, waardoor nieuwe negatieve berichtgeving snel wordt opgemerkt. Bij het eerste teken hiervan ondernemen de medewerkers van White Canvas dan ook direct actie.

Uw reputatie laten beschermen

Reputatiebescherming is ontwikkeld om op een snelle en effectieve manier negatieve berichtgeving te bestrijden. Mocht u verzekerd willen zijn van een goede online reputatie, dan is de aansluiting op onze online reputatiemonitor noodzakelijk. Het team van White Canvas bewaakt de online reputatie van bedrijven en particulieren die hierop zijn aangesloten 24/7. Dit doen wij op basis van de S.I.L.K. Technology® methode, die onze experts hier speciaal voor hebben ontwikkeld.

FAQ

Wordt er vertrouwelijk omgegaan met mijn persoonlijke gegevens?2019-05-28T07:39:57+01:00

Het aanvragen van een online reputatieanalyse verloopt via een beveiligde SSL verbinding. Een SSL protocol zorgt ervoor dat uw informatie op een veilige manier bij White Canvas terechtkomt. Ook zijn onze medewerkers getraind om uiterst zorgvuldig met uw gegevens om te gaan. Uw gegevens zullen nimmer aan derden worden verstrekt.

Wat is de duur van een online reputatietraject?2019-05-21T12:52:38+01:00

De duur van een online reputatietraject is sterk afhankelijk van de reputatieschade. Daarnaast zijn wij ook afhankelijk van externe factoren. Een reputatietraject, waarbij de reputatieschade succesvol is bestreden, heeft een gemiddelde duur van 8 tot 12 maanden. Na een succesvolle bestrijding is het mogelijk om uw online reputatie preventief te laten beschermen.

Wat is S.I.L.K. Technology®?2020-01-06T15:42:58+01:00

De afkorting S.I.L.K. staat voor Search – Identify – Lowering the ranking – Keeping it there. Deze technologie is in-house ontwikkeld en wordt ingezet bij het bestrijden van negatieve zoekresultaten.

Wat zijn de kosten voor het bestrijden van reputatieschade?2019-07-05T07:18:13+01:00

De kosten voor het bestrijden van reputatieschade worden bepaald aan de hand van een reputatieanalyse, waarbij onze experts onder meer kijken naar de kracht en ontwikkelingen van de zoekresultaten. Hierdoor kan het tarief per zoekterm/naam sterk variëren.

Zijn jullie diensten voor zowel bedrijven als particulieren geschikt?2019-05-21T14:20:47+01:00

Ja, wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van reputatieschade bij zowel particulieren als bedrijven. Onze werkmethode, S.I.L.K. Technology®, is voor elke zoekterm toepasbaar. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van online reputatiemanagement en continue verbetering van onze werkwijze, zijn wij dé expert voor het bepalen van een doeltreffend bestrijdingsplan.

Ga naar de bovenkant