Wordt uw bedrijfsimago aangetast door negatieve berichten?

White Canvas helpt talloze bedrijven met het bestrijden van negatieve berichten op het internet. Ontvang een gratis reputatieanalyse.

Erkend door gerenommeerde media en meer dan 400+ bedrijven succesvol geholpen.

logos
Negatieve berichten in Google

Ontvang een gratis reputatieanalyse

U ontvangt binnen 1 werkdag meer informatie

label
  • Negatieve zoekresultaten bestrijden

  • Europese marktleider

  • Intelligente S.I.L.K. Technology

  • Full-service

arrow

Online reputatieschade aan uw bedrijf

Wanneer uw klanten en potentiële klanten informatie over uw bedrijf, dienst of product nodig hebben, zullen ze hoogstwaarschijnlijk gebruik maken van de zoekmachine van Google. Wanneer er tussen deze zoekresultaten negatieve berichten over uw bedrijf staan, kan dit negatieve gevolgen hebben voor uw bedrijf. U zou klanten en potentiële klanten kunnen verliezen met omzetstagnatie als gevolg. Bovendien doet reputatieschade de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van uw bedrijf niet ten goede. Door middel van online reputatiemanagement bestrijden wij de negatieve zoekresultaten en herstellen van uw reputatieschade.

Negatieve zoekresultaten in Google

Een negatief bericht over uw bedrijf kan op het internet verschijnen omdat u een verkeerde zakelijke keuze heeft gemaakt, bijvoorbeeld in de uitvoering van de strategie. Dan kan gebeuren, elke ondernemer maakt fouten. Maar ook zonder aanleiding kunnen er berichten over uw bedrijf geplaatst worden die uw online reputatie schaden. U wordt bijvoorbeeld (onterecht) betrokken bij een zakelijk conflict of u krijgt te maken met een misstap van een personeelslid die invloed heeft op de reputatie van uw bedrijf. Helaas heeft u niet altijd invloed op derden die negatieve informatie de online wereld in helpen, gelukkig kunt u wél invloed uitoefenen op negatieve zoekresultaten op Google. Wij kunnen u helpen met het herstellen van online reputatieschade.

Nieuwe start maken met uw bedrijf

Een faillissement; u had het niet gedacht, maar het is u ook overkomen. Na een zware periode heeft u de stekker uit uw bedrijf moeten trekken. Na alles weer op orde te hebben, besluit u als ondernemer het bedrijf nieuw leven in te blazen en een doorstart te maken. Het enige probleem is dat de negatieve berichten die het faillissement met zich meebracht uw doorstart belemmeren. Een nieuwe start maken wordt u moeilijk gemaakt door negatieve berichtgeving die u blijven achtervolgen. Daarom is het verstandig om uw bedrijfsgegevens te verwijderen op Google en uw bedrijfsnaam te zuiveren, zodat u daarna écht opnieuw kunt beginnen.