Wordt uw persoonlijke reputatie aangetast door negatieve zoekresultaten?

White Canvas helpt talloze professionals met het bestrijden van negatieve berichten op het internet. Ontvang een gratis reputatieanalyse.

Erkend door gerenommeerde media en meer dan 400+ professionals succesvol geholpen.

logos
Negatieve berichten in Google

Ontvang een gratis reputatieanalyse

U ontvangt binnen 1 werkdag meer informatie

label
  • Negatieve zoekresultaten bestrijden

  • Europese marktleider

  • Intelligente S.I.L.K. Technology

  • Full-service

arrow

Persoonlijke online reputatieschade

Tegenwoordig wordt de zoekmachine van Google frequent gebruikt om informatie op te zoeken. Denkt u er bijvoorbeeld over om een nieuwe samenwerking aan te gaan? Dan is het aannemelijk dat u de naam van de persoon in kwestie opzoekt op het internet. De kans is groot dat die persoon u ook opzoekt. Ook in relationele sfeer wordt er vaak gebruik gemaakt van Google. Maar wat als er op internet negatieve berichten over u te vinden zijn waar u geen invloed op heeft? Dan baalt u, want dat kan u tegenwerken in uw carrière, persoonlijke ontwikkeling en groei.

Negatieve zoekresultaten op Google

Het kan gebeuren dat uw naam vermeld wordt in een negatief bericht op het internet. Als dit bericht dan op de eerste pagina in de zoekresultaten van Google verschijnt, dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk laten verdwijnen. Helaas heeft u niet altijd invloed op wat er op internet verschijnt of wat de media schrijven. Een zakelijk conflict of onenigheid in de relationele sfeer kan al een trigger zijn om een negatief bericht te publiceren. En eenmaal gepubliceerd, komt u lastig af van de negatieve zoekresultaten. Door White Canvas in te schakelen kunt u invloed uitoefenen op hetgeen dat over u te vinden is. Wij helpen u graag met het zuiveren van uw naam.

Emotionele gevolgen van online reputatieschade

Behalve dat online reputatieschade u tegenwerkt in het nemen van de volgende stappen in uw carrière, uw persoonlijke ontwikkeling of groei, heeft het emotioneel ook veel impact. We begrijpen dat negatieve berichtgeving op het internet ook uw welzijn kan beïnvloeden. White Canvas houdt daarom rekening met alle aspecten van uw online reputatie. Door de focus te leggen op positieve content, komt er positieve informatie over u naar voren wanneer mensen uw naam opzoeken. Op deze manier laat u een goede eerste indruk achter.

Zakelijke gevolgen van online reputatieschade

De zakelijke gevolgen van online reputatieschade kunnen groot zijn. Bent u bijvoorbeeld toe aan een volgende stap in uw carrière en bent u aan het solliciteren? Dan zal uw toekomstige werkgever u van tevoren opzoeken op het internet. Zijn de berichten negatief, dan zou dit bepalend kunnen zijn voor het verdere verloop van de sollicitatieprocedure. Ook als u een eigen bedrijf heeft of wilt starten en u een financiering nodig heeft, maken financiële instellingen gebruik van Google om meer informatie over u te achterhalen. Google wordt vaak als referentiekader gebruikt. In sommige gevallen zijn de zoekresultaten van Google voldoende om een conclusie te trekken of een keuze te maken. Dit kan bijvoorbeeld bepalen of u in aanmerking komt voor een bepaalde functie of een financiële lening.

Reputatieschade herstellen

We kennen allemaal het belang van uw eigen reputatie op het internet. Daarnaast weten we ook dat de meeste mensen niet verder kijken dan de eerste pagina op Google. White Canvas zorgt ervoor dat er positieve informatie gecreëerd wordt en deze op de eerste pagina van Google verschijnt. In overleg met u creëren we content waarin wij uw succesvolle projecten, persoonlijke successen en ambities benadrukken. Een positief online imago zorgt namelijk voor een goede eerste indruk. U kunt de zoekresultaten van Google zien als uw online visitekaartje. Daarnaast werkt White Canvas samen met bekwame juristen die weten welke stappen ondernomen moeten worden voor een juridische verwijdering via Google of via de webmaster.