Foto´s en afbeeldingen verwijderen van Google?

Staan er foto’s of afbeeldingen online waarmee u niet langer geassocieerd wilt worden, maar die u toch blijven achtervolgen? Foto’s uit het verleden en die uw imago kunnen schaden wilt u het liefst vandaag nog van het internet hebben. Wanneer mensen dan uw naam googelen, treffen ze alleen relevante foto’s aan die bevorderlijk zijn voor uw reputatie. Hoe dat werkt en wat wij daarin voor u kunnen betekenen, dat vindt u op deze pagina.

Google zoekresultaten verwijderen
Reputatieschade

Foto’s en afbeeldingen met een negatieve connotatie

Wordt uw naam door derden ingevoerd in zoekmachines en vinden zij afbeeldingen die een negatief effect hebben op uw imago? Dat kan gaan om persoonlijke foto’s waarvan u niet wilt dat ze op het internet rondzwerven of om aanstootgevende afbeeldingen die gelinkt worden aan uw bedrijf. Zeker wanneer deze connotatie onterecht is en als u bepaalde zaken in het verleden wilt laten is het erg vervelend als het internet ermee aan de haal gaat en u geen controle heeft op foto’s en afbeeldingen die online te vinden zijn.

Het effect ervan op uw online reputatie

Gevolg van het blootstellen van privéfoto’s of bewerkte afbeeldingen die in het nadeel zijn van uw bedrijfsnaam is dat mensen een negatief beeld van u kunnen vormen en dat daardoor uw imago geschaad wordt. Het is goed voor te stellen dat u zich machteloos voelt omdat u geen grip heeft op de situatie. En ondertussen blijven de foto’s en afbeeldingen rondspoken op het internet waar ze gemakkelijk door anderen te vinden zijn. Wilt u hier zo snel mogelijk verandering in brengen en uw online reputatie herstellen? Schakel dan onze hulp in zodat we de betreffende foto’s en afbeeldingen kunnen verwijderen.

Reputation Protection

Reputatieherstel door het verwijderen van foto’s en afbeeldingen

Omdat u geen grip heeft op wat er online gebeurt en waar op het internet foto’s en afbeeldingen circuleren die uw goede naam beschadigen, adviseren we u gebruik te maken van onze gratis reputatieanalyse. Vanuit de informatie die wij uit de analyse verzamelen over schadelijk beeldmateriaal, kunnen we actie ondernemen en uw gegevens ontgoogelen. Foto’s en afbeeldingen die u uit de lucht wilt hebben, zijn niet langer vindbaar en hebben geen invloed meer op uw reputatie.

Geavanceerde technieken en jarenlange ervaring

Om dit optimaal te kunnen doen, maken we gebruik van geavanceerde technieken en softwares die ons in staat stellen secuur te werk te gaan. Elke informatie die schadelijk is voor uw reputatie en iedere afbeelding die u niet op het internet wenst te vinden, kunnen we met onze S.I.L.K. Technology® verwijderen.

  • Search
  • Identify
  • Lowering the ranking
  • Keeping it there

In plaats van dat mensen foto’s en afbeeldingen vinden die uw persoonlijke leven of uw carrière negatief beïnvloeden, helpen we u uw imago te zuiveren met positief beeldmateriaal op het internet. U kunt weer laten zien waar u voor staat en welke projecten voor successen hebben gezorgd. Om dit vervolgens vast te houden, bieden we u bovendien de mogelijkheid voor online reputatiebescherming waarmee uw gegevens en beeldmateriaal beschermd worden.

Online afbeeldingen en foto’s laten verwijderen door White Canvas

Wilt u gebruikmaken van de kennis en ervaring van White Canvas waarmee u geholpen wordt in het zuiveren van uw imago? Laat ons u helpen in het verwijderen van foto’s en afbeeldingen van het internet. Resultaat is dat u niet langer achtervolgd wordt door negatieve reacties die in verband worden gebracht met uw (bedrijfs)naam. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie en advies over het laten verwijderen van online foto’s en afbeeldingen.