Naam verwijderen uit Google

Juridisch verwijderingsverzoek

Onze juristen onderzoeken op welke juridische wijze de negatieve zoekresultaten die uw reputatie beschadigen bestreden kunnen worden. Een van de middelen is het vergeetrecht. Dit houdt in dat er een juridisch verwijderingsverzoek wordt opgesteld en wordt ingediend. Het kan een lastige opgave zijn om een succesvol verwijderingsverzoek op te stellen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen effectief een beroep te doen op uw vergeetrecht. Tevens kunnen wij een verwijderingsverzoek voor u indienen bij de betreffende webmaster. Schakel de hulp in van onze professionals en vraag een vrijblijvende reputatieanalyse aan.

Onderdeel reputatietraject

Zoekresultaten uit de archieven van Google laten verdwijnen, is niet eenvoudig. Dankzij het vergeetrecht is het toch mogelijk; u doet dan een beroep op uw recht om persoonsgegevens te laten verwijderen en ervoor te zorgen dat ze niet verder worden verspreid. Dit vergeetrecht is ook van toepassing op zoekmachines als Google.

Hoewel het vergeetrecht er niet voor zorgt dat uw (bedrijfs)naam volledig wordt verwijderd van het internet, kan het er wel voor zorgen dat de hieraan gelinkte zoekresultaten worden verwijderd. Dit betekent dat de bron blijft bestaan, maar een zoekmachine als Google mensen daar niet meer naar mag doorverwijzen als zij zoeken op uw naam.

Google pagina op smartphone